Cursussen, Trainingen en Workshops
Voor individuen en groepen
Cursussen, Trainingen en Workshops
Voor individuen en groepen
Duur:2-40 Uur
Niveau:Basic, Gemiddeld of Gevorderd
Type:Klassikaal of in uw eigen tempo
Locatie:Bij uw bedrijf of bij ons
Deelnemers:Bedrijfspecifiek of met meerdere bedrijven
 
Officiële cursussen kunnen geagendeerd zijn of ingepland worden. De meeste cursussen worden in overleg met de cursisten ingepland.

In het kort

Een cursus of training nodig ? Kies een link uit de lijst of zoek met de functie zoeken en meld u aan.

Niet helemaal gevonden wat u nodig heeft? Kies een cursus of training die zo goed mogelijk past bij wat u nodig heeft en meld u aan. We overleggen met u om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Doelgroepen

Bijna alle cursussen en trainingen die we geven zijn van technische aard, maar we hebben ook veel ervaring met eindgebruikers. Onze doelgroepen zijn dan ook eindgebruikers en IT-personeel.

Vaardigheden

De cursussen die we geven zijn gestoeld op producten waar we zelf in projecten mee werken of mee gewerkt hebben of waarvoor we waarvoor we specifiek onderricht hebben gehad.

Partners en samenwerking

We zijn IBM Business Partner en werken samen met Arrow ECS Nederland, Capgemini en IBM Business Partners. Binnen deze samenwerkingsverbanden geven we cursussen en trainingen voor of namens deze bedrijven aan klanten. Het betreft daarbij veel al de officiële door de leverancier gemaakt cursussen en trainingen. Daarnaast geven we presentaties en cursussen met betrekking tot producten van leveranciers van producten waar nog geen officiële cursussen (meer) zijn.

Klanten

We werken veel met klanten in de bankensector, verzekeringswereld en de overheid en daarnaast met relatief kleine agile teams van het midden en klein bedrijf. Wilt u uw team of teams ook kennis en kunde bij brengen zonder dat ze zelf alles moeten of gaan uitzoeken: kies voor onze cursussen, trainingen of workshops

Organisatie

Cloud

Business Management

Content Management

Platform

  • Linux en tools
  • AIX en tools
  • Z/OS skills