Bedrijf

gebouw

SpringTeam B.V. bestaat uit mensen die veel ervaring hebben opgedaan met projecten van allerlei omvang. Wij werken aan software-ontwikkeling, systeem-integratie, systeem- en project-beheer.

De mensen in ons team houden zich onder meer bezig met het bouwen van geavanceerde en innovatieve applicaties, het bouwen van infrastructuren, ICT-consultancy en project-management. Tot onze klanten behoren voornamelijk grotere IT-bedrijven, banken en verzekeraars.

Onze mensen worden vooral technisch gedreven. We zijn vaak bij de laatste ontwikkelingen op ICT technisch gebied betrokken.

Wij hebben vooral veel ervaring met IBM-producten en oplossingen. Voor integratie en deployment zijn dat onder andere WebSphere Application Server, WebSphere Process Server en WebSphere Portal producten. Voor monitoring en analyze zijn dat met name Tivoli en Rational producten. Voor ontwikkeling zijn dat voornamelijk IBM Rational Developer (IRAD) WebSphere Integration Developer (WID).

Wij kenmerken ons vooral doordat we oog voor details hebben en doordat we ons flexibel opstellen. Hierdoor brengen we kwaliteit in projecten waaraan we deelnemen.

SpringTeam is een IBM Business Partner.