SpringTeam B.V.
Home
Bedrijf
Diensten
WebSphere
Contact
English

WebSphere Services

stad

Bij een aantal klanten blijkt er belangstelling te bestaan voor kort durende services op het gebied van WebSphere producten. De SpringTeam specialisten hebben deze services lange tijd vanuit de IBM Software Group aan klanten en IBM business partners geleverd. Deze services zijn nu rechtstreeks beschikbaar voor klanten.

Voor u als klant zijn er een aantal voordelen verbonden aan het rechtstreeks afnemen van deze services. Onder andere is dit support meer op beheer afgestemd dan op producten.

Bij services die geleverd worden gaat het om WebSphere systeem- en applicatie- management, integratie en infrastructuur, tuning, trouble shooting, monitoring en analyse, design, audits, installaties, implementaties, scaling en security. Daarnaast wordt ook on site begeleiding en mentoring aangeboden.

De services worden geleverd voor alle versies van WebSphere Application Server. Ook voor andere producten die gerelateerd zijn aan de WebSphere producten zoals Edge server, Portal Server, Apache, IBM HTTP server, MQseries en Lotus Domino leveren we services.

Ook voor IBM monitoring (ITCAM RTT, ITM) en debugging (ITCAM for WebSphere) producten kan hulp worden geboden. Is er een totaal oplossing bestaande uit een server, software en inrichting nodig ? Dat kan ook: bel voor een offerte.

Voor informatie en afspraken bel met SpringTeam WebSphere Services. Telefoonnummer: 033 4803 763